Met dit programma krijg je inzicht hoe jouw brein zicht verhoudt tot jouw ondernemersdoelen en waar jouw kansen en aandachtspunten liggen. 

In dit programma begeleiden we je de inzichten te vertalen naar een succesplan. Dit doen we in een 2e trainingsdag samen met een groep ondernemers. Het succesplan is jouw houvast voor realisatie in de praktijk. 

Het borgen van het nieuwe gedrag en acties uit succesplan is de grootste uitdaging. Als je echt wil slagen en je succesplan wilt realiseren en verzilveren dan biedt dit programma comfort. 

Begeleiding
De begeleiding van de Grow programma's is in handen van Jaap als Rob. Als begeleiders adviseren, coachen en prikkelen zij de individuele deelnemers en de groep en geven concrete tips vanuit hun jarenlange ervaring met ondernemen en organisatieverandering. Samen brengen zij het beste in jou naar boven.

Locatie en catering
De groepsbijeenkomsten zijn (in principe) op een centraal gelegen en goed te bereiken locatie. Indien er vanwege nieuwe Covid-19 maatregelen restricties zijn worden er (gedeeltelijk) digitale alternatieven ingezet.

Naast de hierboven genoemde aspecten zijn in de kosten van de programma's inbegrepen:

  • Lesstof die wordt gebruikt door de begeleiders 
  • Nazorg na afloop van Grow programma 
  • Locatie en cateringkosten (lunch, koffie/thee, frisdrank, snacks)
  • 10% korting op vervolg (bij brons en zilver programma)


Data
Beide standaard programma's worden jaarlijks aangeboden. De eerstvolgende trainingsdag  van het Grow Me (ZZP) programma is in Q2 2023, het Grow Business programma staat gepland voor Q3 2023. Inschrijven via contactformulier.

Hoe werkt het afnemen van de scan?

De scan duurt max. 10 minuten en wordt uitgevoerd door een hoofdband met elektroden op je hoofd te plaatsen. Je hoeft tijdens de meting geen vragen te beantwoorden, geen beelden te bekijken of vreemde bewegingen te maken. Rustig zitten op een stoel is genoeg. Nadat de scan is afgenomen worden de meetwaarden omgezet in diverse indicatoren die iets zeggen over jouw vitaliteit (o.a. energie, stress) en persoonlijke gedragstijlen.

Ondernemen met je brein

De scan is mede ontwikkeld door Jaap Hardeman. Zijn kennis over het brein en de relatie tot vitaliteit en gedrag wordt integraal meegenomen in ons programma. Door het inzicht van de scan is het rendement van onze programma's aanzienlijk hoger dan bij de gebruikelijke ‘one size fits all’-benadering. Het bewust maken en het verder vergroten van jouw persoonlijk potentieel leidt tot ondernemers die beter in hun vel zitten, betere prestaties leveren en daarmee tot gezonder ondernemerschap.

Wil je meer weten?

Ben je getriggerd? Wil jij investeren in jouw groei naar succes? Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de scan of de inhoud van onze programma's? Of vind je het leuk iemand te spreken die ons programma heeft gevolgd? Neem dan contact met ons op!